Technická poznámka:

SATJAM - střešní krytiny a další produkty

SATJAM Roof - moderní střešní krytina s univerzálním použitím a vynikající odolností proti povětrnostním vlivům.

SATJAM Grande - moderní lehká střešní kryti na s univerzálním použitím, která připomíná klasickou "románskou tašku".

SATJAM Arad- nový, moderní typ střešní krytiny, bez viditelného kotvení s vynikající odolnou povrchovou úpravou PURMAT®.

SATJAM Rapid - střešní krytina, která svým vzhledem připomíná krytinu falcovanou, jedná se o moderní střešní krytinu.

SATJAM Bond Exclusive - moderní ocelová střešní krytina s minerálním posypem, exklusivní a přitom cenově dostupná střešní krytina.

SATJAM Bond Metalic - střešní krytina ideální pro použití u složitějších tvarů střech, vhodná pro novostavby a rekonstrukce.

Okapy a příslušenství - okapový systém unikátní svou povrchovou úpravou vynikající odolností a jedinečnou hloubkou žlabů.

Izolace SATJAM Izopir - nadkrokevní izolace nabízí výhodné řešení pro dodatečné zateplení střechy - lehký moderní systém izolace.

Střešní okna SATJAM Aura - nová řada střešních oken v dřevěném a plastovém provedení vyniká jedinečným poměrem kvalita/cena.

Příslušenství střech - okapový systém SATJAM Niagara, nadkrokevní izolace Izopir, střešní okna SATJAM Aura, difuzní folie Satjamfol, klempířské doplňky,sněhové zábrany, spojovací materiál, odvětrání a prostupy, bezpečnostní prvky střech

SATJAM difuzní folie - difuzní fólie SATJAMFOL, jejichž předností je především poměr mezi cenou a užitnou hodnotou.

Trapézové plechy, opláštění a profily - SATJAM Trapez, Stěnové kazety a Satjam izo+, Stěnové panely PS, Kazetony, Perforace, Konstrukční profily Z a C